Over ons

Een kijkje achter de schermen van Winstcalculator

We bouwden het, omdat we het wilden gebruiken

Er is een oud gezegde dat noodzakelijkheid de moeder is van alle uitvindingen. Dat is hoe Winstcalculator is ontstaan.

Winstcalculator is ontwikkeld met onze eigen behoeften om nauwkeurig verdeelpercentages te berekenen om inkomsten over diverse potjes te verdelen waarbij we met zo veel mogelijk factoren rekening houden. We hebben de Winstcalculator voor eigen gebruik gebouwd en toen we het resultaat lieten zien werden mensen wild enthousiast.

Winstcalculator is gemaakt met als doel om simpel en snel nauwkeurig je allocatiepercentages te berekenen. Dankzij deze tool reserveer je altijd genoeg geld voor je kosten, belastingen en je eigen salaris en kom je nooit meer in de geldproblemen.

Dit zijn wij

We zijn liefhebbers van prachtige ontwerpen, ambassadeurs van eenvoud en passievol toegewijd aan je productervaring. We creëren praktische oplossingen in Excel voor al je financiële uitdagingen, zoals Boekhouden in Excel – een prachtig boekhoudpakket in Excel waarmee je honderden euro’s bespaart op je accountantskosten en boekhoudsoftware. Boekhouden was nog nooit zo leuk en makkelijk. Daadkrachtige oplossingen in Excel, dat is wat wij maken. Voor meer dan 60.000 ondernemers.

Doe zelf simpel en snel je boekhouding in Excel
Boekhouden in Excel