Neem contact op

Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een e-mail.

Stuur ons een bericht

privacy We respecteren je privacy en sturen nooit spam

Documentatie

Je kunt antwoorden op veelgestelde vragen vinden in onze kennisbank.

Bekijk documenten >

Connect met ons

Business Case in Excel - FacebookVind ons leuk op Facebook

Volg ons op Twitter

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over de Winstcalculator om je inkomsten te verdelen over diversie potjes?

Heb ik Microsoft Excel nodig?

Ja dat is nodig. Winstcalculator vereist Microsoft Excel 2007 of hoger (PC/Mac). Als je Excel eenmaal hebt geïnstalleerd op je computer – ben je klaar om dit pakket te gebruiken. We adviseren om de nieuwste versie van Excel te gebruiken, dat is momenteel Excel 2021 of 365.

Kan ik de template op meer dan één computer gebruiken?

Winstcalculator is een op Excel gebaseerde toepassing, dus je installeert en gebruikt het op je eigen lokale computer of laptop.

Je kunt het natuurlijk downloaden naar elke computer die je hebt – maar je moet je ervan bewust zijn dat het lokaal werkt. Het wordt daarom aanbevolen dat je de template opslaat in een map die toegang tot de cloud heeft. We raden je aan tools als OneDrive, Google Drive of een vergelijkbare toepassing te gebruiken.

Kan ik dit sjabloon ook op mijn Mac gebruiken?

Jazeker. Winstcalculator is geschikt voor bijna alle apparaten waarop Excel is geïnstalleerd. Dus ook voor je Mac. We adviseren dat je Excel 2019 (365) of hoger gebruikt.

Welke garantie geven jullie?

We hebben zo veel vertrouwen in onze producten dat we jou een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geven. Wij nemen al het risico, zodat jij dat niet hoeft te doen. Natuurlijk willen we graag weten waar je moeite mee hebt. Laat het ons weten en we helpen je graag verder…

Werkt de Winstcalculator ook met OpenSource software zoals OpenOffice?

Winstcalculator is speciaal ontworpen voor Microsoft Excel. De werking van de template is niet getest of gegarandeerd met OpenSource Software zoals OpenOffice of Google Spreadsheets.

Hoe hef ik de beveiliging op?

Als je iets wilt wijzigen in de Winstcalculator dan kan dat. Hef de beveiliging op met Controleren, Beveiliging blad opheffen. Wees voorzichtig. En vergeet niet de beveiliging weer te activeren als je klaar bent (Controleren, Blad beveiligen).

Moet ik een jaarlijks terugkerend bedrag betalen voor de Winstcalculator om het te blijven gebruiken?

Nee! Er zijn geen jaarlijkse kosten met de Winstcalculator. Je koopt het softwarepakket en je kunt dit gebruiken voor de bedrijven zoals de door jou gekozen licentie toestaat. Je aankoop omvat 1 jaar ondersteuning en updates.

Na 1 jaar is er een optionele verlenging voor onze voortdurende ondersteuning en de nieuwste updates.

Wat kost ondersteuning & updates na 1 jaar?

Nadat jouw 1 jaar volledige ondersteuning en updates verlopen is, moet je jouw licentie verlengen als je toegang tot ons ondersteuningsteam wilt en de nieuwste productupdates, bugfixes en nieuwe functies wilt kunnen gebruiken. Je kunt je licentie snel en eenvoudig met 50% korting op de normale prijs verlengen binnen 60 dagen na de vervaldatum van de oorspronkelijke licentie.

Hoe installeer ik dit pakket?

Installatie is heel eenvoudig. Download de Winstcalculator via de downloadlink in de bevestigingsemail of via jouw account. Kies een locatie waar je het bestand wilt opslaan. Pak het ZIP-bestand uit. Open vervolgens het bestand.

Hoe is de ondersteuning geregeld?

Met de Winstcalculator ben je binnen 5 minuten aan de slag. We helpen je graag verder als je even vastloopt met het sjabloon. Je vindt op deze site ook de handleiding.

We beschikken helaas niet over de mankracht om je telefonisch te woord te staan. Wij geven de voorkeur aan communicatie via ons helpdesksysteem. Op deze manier houden we onze producten betaalbaar.

Ons supportbeleid vind je hier.

Hoeveel calculaties kan ik aanmaken?

Je kunt de Winstcalculator gebruiken voor al je eigen bedrijven. Wil je de verdeelpercentages uitrekenen voor een vriend, familielid, klant of relatie koop dan de commerciële licentie.

Kan ik de Winstcalculator gebruiken voor een vriend, klant of relatie?

Wil je de verdeelpercentages uitrekenen voor een vriend, familielid, klant of relatie? Koop dan de commerciële licentie.

Waarom zijn sommige cellen beveiligd?

Als gebruiker van de Winstcalculator hoef je alleen de blauwe cellen te vullen/wijzigen. Grijze cellen bevatten formules en zijn beveiligd om onbedoelde overschrijving ervan te voorkomen.

Hoe breid ik mijn tabellen uit?

Als je meer ruimte nodig hebt, dan kun je de template uitbreiden. Maak eerst een backup! Hef dan de beveiliging van het blad op met Controleren, Beveiliging blad opheffen. Voeg daarna nieuwe regels tussen bóven de laatste regel. Kopieer vervolgens een gehele regel (die formules bevat) helemaal naar beneden tot de laatste regel. Vergeet niet de beveiliging weer te activeren als je klaar bent (Controleren, Blad beveiligen).

Wat krijg ik voor het verlengen van mijn ondersteuning & updates?

Het verlengen van je licentie biedt een extra jaar ondersteuning en software-updates. Dit zorgt voor gemoedsrust, wetende dat je bij ons terecht kunt voor vragen en Excel-gerelateerde ondersteuning. Je blijft ook software-updates ontvangen om te zorgen voor lokale compatibiliteit en geweldige nieuwe functies en verbeteringen!

Wat gebeurt er met mijn template als mijn licentie verloopt, stopt het met werken?

Nee. Als je licentie verloopt, werkt je sjabloon zoals altijd, tenzij er iets verandert met de Excel-omgeving zelf. Je hebt gewoon geen toegang tot het downloaden van de software (sjabloon of bonussen), ontvangt geen productupdates en kunt ons vriendelijke team niet om ondersteuning vragen.

Klaar om je persoonlijke verdeelpercentages nauwkeurig te berekenen?

Sluit je aan bij tientallen ondernemers die de Winstcalculator gebruiken om hun inkomsten over potjes te verdelen. Koop zonder zorgen met onze 30 dagen geld-terug-garantie.

Download de Winstcalculator >
Winstcalculator voor het verdelen van je inkomsten over potjes